Миа Тодорова против Нур Услу од Турција

1011

Единствената македонска претставничка на мај тај Светско првенство за јуниори во Анталија, Турција, во првото коло ќе се сретне со домашната претставничка Рапла Нур Услу.

Претседателот на Федерацијата и селектор Дејан Митровски и тренерот на репрезентацијата Драган Атанасовски очекуваат добар настап на Тодорова и покрај тоа што за противничка ја има турската репрезентативка.

Ipon.mk