Миа Тодорова ќе ги брани боите на Македонија на Светското првенство во мај тај

83

Миа Тодорова ќе ги брани боите на Македонија на јуниорското Светско првенство во мај тај во Анталија, Турција од 28 септември до 06 октомври под закрила на ИФМА.

Со Тодорова ќе патуваат претседателот на Федерацијата и селектор Дејан Митровски и тренерот на репрезентацијата Драган Атанасовски.