Мерење за Белатор 264: Мусаси и Салтер со иста тежина

Помина мерењето за Белатор 264, што за неколку часа ќе се одржи во Конектикат. Во главната борба шампионот во средна категорија Гегард Мусаси ќе ја брани титулата против Џон Салтер. На мерењето имаа иста тежина по 83,91 килограм.

Во коглавната битка во средна категорија ќе го видиме Андреј Корешков против Сабах Хомаси. Андреј тежеше 77,45 килограми, а Хомаси 77,56 кг. Кендли Сент Луис падна на мерењето и ја загуби битката со Џастин Монталво.

Резултати од мерењето

Главна карта:
Гегард Мусаси (185 / 83,91 кг.) – Џон Салтер (185 / 83,91 кг.)
Андреј Корешков (170,75 / 77,45 кг.) – Сабах Хомаси (171 / 77,56 кг.)
Магомед Магомедов (135,75 / 61,57 кг.) – Рауфеон Стотс (136 / 61,68 кг.)
Дејвион Френклин (264 / 119,74 кг.) – Еверет Камингс (257 / 116,57 кг.)
Тај Гвердер (185 / 83,91 кг.) – Каџи Бестаев (185 / 83,91 кг.)

Прелиминарни:
Пем Соренсон (145,75) – Роберта Самад (146)
Џастин Монталво (155,75) – Кендли Сент Луис (162,5) * – откажан
Џефри Глоснер (142) – Себастијан Руиз (141,75)
Орландо Мендоза (194) – Џон Мекнил (195)

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО