Мек Грегор го прогонозираше мечот со Дијаз – нокаут во втората рунда

Konor i Dijaz iskriveni

Конор Мек Грегор е познат по прецизните прогнози, кои многу пати се обистинија. Сега ја прогнозира следната средба со Нејт Дијаз, која ќе се одржи на 20 август на УФЦ 202.

Шампионот во перо категорија смета дека ќе може да го победи неговиот противник во втората рунда со нокаут.

М„ислам да му вратам за услугата и да го нокаутирам во втората рунда“.

Тие имаат една средба зад себе, а победи Дијаз со сабмишн.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО