Меѓународниот семинар за реално аикидо „Пелистер 2023“ од 18 до 20 август

Од 18 до 20 август во хотелот „Молика“ на Пелистер ќе се одржи Меѓународен семинар за реално аикидо „Пелистер 2023“.

На семинарот ќе има учесници од повеќе држави.

Сите информации може да се добијат кај организаторот и раководител на семинарот Ѓуро Илиќ, носител на мајсторски појас 8 дан.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО