Марјан Лазаров назначен за претседател на Судиската комисија

За претседател на Судиската комисија на ФБСМ е назначен Марјан Лазаров од Штип.

Оваа одлука Управниот одбор на ФБСМ ја донел на седницата одржана на 20 јануари годинава.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО