Марија Спирковска утре на ЕП ќе ги одмери силите со Каролина Муелерова

163

Утре на Европското првенство во борење за У-20 во Рим, Италија, Марија Спирковска (-50 кг) се бори против Каролина Муелерова од Чешка.

Во нашиот табор владее оптимизам пред утрешниот настап.