Македонија со седум боксери на „Лах Нимани“ во Приштина

Боксерската федерација на Македонија ќе учествува со седум боксери на Меѓународниот боксерски турнир „Лах Нимани“ во Приштина на 20 и 21 мај.

Боите на Македонија ќе ги бранат:

48 кг Бајрам Мамутов
51 кг Мартин Јузмески
57 кг Адријан Рустемовски
63, 5 кг Ружди Рустемовски
71 кг Марио Ефремов
75 кг Влатко Василевски
80 кг Матеј Чатлески

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО