Македонецот Ален Адемовски утре се бори на Белатор во Рим, Петросјан-Алазов за појас, Васо Бакочевиќ дебитира (ВИДЕО)

Во Рим се одржа мерењето за Белатор.

Македонскиот борец Ален Адемовски ќе се бори со Вил Флејри.

Во големиот меч за првиот кик бокс шампион на Белатор во категоријата од 70 килограми, двојниот победник на К-1 МАКС, Џорџо Петросијан, се бори против актуелниот шампион К-1, Чингиз Алазов.

Васо Бакочевиќ кариерата во Белотор ја почнува со пресметката со поранешниот шампион Андреј Корешков.

Белатор 203
Алесио Сакара (19-12, 2 НЦ) – Џејми Слоун (8-3, 1 НЦ)
Андреј Корешков (20-2) – Васо Бакочевиќ (33-17-1)
Ален Амедовски (5-0) -Вил Флејри (4: 0)
Симон Ла Прециоза (3-4) – Максим Раду (8-1)
Мишел Мартињони (4-0) – Симон Д’Ана (4-1)

Белатор кик бокс 10
Кевин Рос – Габриел Варга
Џорџо Петросјан – Чингиз Алазов
Гастон Боланос – Доменико Ломурно
Мартин Мичилето – Глорија Периторе
Матија Фараони – Рафаеле Витале

.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО