Мага се пофали: Претепав петмина на улица (ВИДЕО)

128

Рускиот ММА борец Магомед Исмаилов се тепал со пет лица на улица, а на крајот тие побегнале. Тој самиот раскажа за инцидентот во Москва.

Мага одел по улицата кога го нападнале петмина скинхедси. Не ја знаел причината за нападот, но се пофали дека одговорил соодветно на ударот.

„Одев во толпата и одеднаш слушнав извици. „Напред, храброст, чест“, нешто такво и одеднаш неколку момчиња ме бркаа. Се насмевнав и се свртев, мислејќи дека не ме напаѓаат. Во еден момент, пет луѓе ме опколија и почнаа да подаваат рака. Изгубив нервоза и си реков – „Што гледаш, борец си“, ја започна својата приказна Магомедов.

„Досега не напаѓав луѓе на улица, затоа што не сум конфликтно лице, но овој пат морав да се бранам и почнав да ги удирам. Во тој момент се јавија неколку луѓе и дојдоа да ми помогнат, но скинхедсите веќе бегаа. Сите ги победив сам“, додаде Русинот.