Љубителите на шлаканиците добија конкуренција – плескање по задник (ВИДЕО)

Веројатно сте слушнале за Рускиот шлаканица (шамар) шампионат, каде што јаки мажи наизменично си  удараат ѕверски шлаканици, додека еден од нив не паднет или не се откаже.

Овие натпревари се доста популарни и уживаат голем интерес.

Сепак, сега синџирот вклучи нова дисциплина која најверојатно ќе освои многу фанови и ќе го промени текот на организацијата.

Плескање на задникот.

Да – жените се вклучени во натпреварот со шлаканици, но со една разлика. Шлаканиците не завршуваат на образите, туку на нивните газиња.

Погледнете го видеото како изгледаше сето тоа на првиот турнир, во кој неколку дами се борат да победат на натпреварот според новите правила.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО