Ломаченко со прекин ја одбрани ВБО титулата (ВИДЕО)

127

Васил Ломаченко по трет пат ја одбрани титулата на ВБО во суперперо категорија.

29-годишниот Украинец го победи по седмата рунда Мигел Маријага. Колумбиецот веќе е трет последователен противник кој се откажа од Ломаченко меѓу рундите. Хај -теч” пред прекинот два пати го соборуваше противникот, прв пат во третата рунда.

Реј Белтран со мнозинска одлука го победи Брајан Васкез.

https://youtu.be/w7cUH9YA7cU

.