Кристијан Поцев шампион на државата Викторија во Австралија

kristijan pocev boks avstralija

Кристијан Поцев е шампион за 2014 година на сојузната  држава Викторија во Австралија. Најавува уште поголеми успеси. Негов тренер е чичко му Игор Поцев. Поцев, по потекло на родителите, е од Битола.

pocev so ico perrin

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО