Конор и Андерсон Силва нема да се борат

Супер мечот меѓу Андерсон Силва – Пајакот и Конор Мек Грегор нема да се случи. Ирецот го предизвика непосредно по борбата на УФЦ 234.

Неговите желби беа пресечени од Дана Вајт.

„Воопшто не ми се допаѓа оваа идеја“, изјави шефот на УФЦ.

Силва веќе изрази желба да се бори против големиот настан на УФЦ во Куричиба (Бразил). Од друга страна, Мек Грегор веројатно ќе се сретне со друг ветеран, Доналд Цероне – Каубој.

.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО