Кличко може да се бори со Бригс, наместо со Џенингс

vladimir-klichko so prevrski

Владимир Кличко ќе се бори со Шенон Бригс, ако не успее да се договори со Брајант Џенингс , соопшти менаџерот на Украинецот, Бернд Бонте.

 Бригс од пролетта го предизвикува Кличко на секаков начин и настапите (провокаците) секогаш ги снима со камера, всушност, скандалите се намерно смислени и во рекламни цели.

 За борбата со Бригс беше навестено и во официјалното видео за мечота меѓу Кличко и Пулев, Американецот се појавува во две епизоди, и во едната Украинецот му се заканува дека тој ќе биде следниот нокаутиран боксер. Наредниот меч на Кличко треба да се одржи во април во Њујорк, родниот град на Шенон Бригс.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО