Кавадарци се одржува Балканското џудо првенство за сениори

62

Во Кавадарци од денеска па до недела се одржува Балканското првенство во џудо за сениори на кое треба да настапат натпреварувачи од 11 балкански држави.

Натпреварите се одржуваат во Спорстката сала Јасмин во Кавадарци.