Карате турнирот „Фунакоши Гичин“ ќе се одржи на 12 март

204

Stole i funakosi

Mеѓународниот карате турнир „Фунакоши Гичин“ е презакажан за 12 март.

Од Карате клубот „Фунакоши Гичин“ се наведува дека терминот се презакажува од технички причини. Инаку, на турнирот се очекуваат учесници од Хрватска, Србија, Црна Гора, Косово, Албанија и Бугарија.

Ipon.mk/В.Д.