Избрани 99 топ жени на САД: Ронда на високото второ место, ја победи…!

ronda-plaza zavodliva

Мажите избраa Топ 99 најневеројатни жени на САД. Тоа е Традиционален избор на популарниот машки портал AskMan, кој оваа година борецот на УФЦ, Ронда Русеј, ја смести на високото второ место! Ронда се наоѓа пред Ким Кардашијан, додека првото место е актерката Ема Вотсон!

 Американските мажи очигледно не се заинтересирани за класична убавина, па приматот и го дадоа на опасната Ронда, а објаснија како посебено се восхитуваат на Ема Вотсон бидејќи е млада, богата и остава впечаток дека знае што сака. На листа на успешни и згодни жени се најде уште еден борец; згодната УФЦ-овка лесна категорија Пејџ Ван Зант. Но, се чини дека ова е година на Ронда, бидејќи во последниот месец постојано е во центарот на вниманието.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО