Иван Викиќ против Русинот Абдула Исаев на Мегдан фајтинг

Иван Викиќ утре на настанот Мегдан фајтинг во Нови Сад ќе се бори со Абдула Исаев од Русија во тешка категорија.

Инаку против Исаев одбиле да се борат четворица српски ММА натпреварувачи.

Викиќ во Кочани успешно ги заврши подготовките и е решен да направи пресврт во ММА кариерата. Тој го предизвикува Дејан Стефаноски во рамките на Кобра тимот да имаат пресметка на некој настан, а еден од тие е Кобрас фајт најт 1 во Смедервска Паланка во Србија на 16 декември.

Ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО