Исмаили против Данановиќ на 17 април во Тетово

Лулзим Исмаили на 17 април ќе ги вкрсти ракавиците со Јасмин Данановиќ на настанот „Ноќта на шампионите“ во Тетово за европската титула на организацијата за која настапува ВБФ.

Сепак, новиот професионален меч на Исмаили ќе биде без публика, но ќе бидат пренесувани во живо.

„Ние сме многу среќни и, секако, сакаме овој спектакл да го затвоириме со победа и да испишеме историја и трофејот да остане во Тетово“, вели тренерот Халим Абази.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО