Иле Ристески и Џевад Потурак договорија кик бокс и ММА спектакл на Кинг оф кингс

79

Денеска во Скопје беше познатиот кик бокс шампион Џеват Потурак – БХ Машин кој е претставник и за Македонија на организацијата Кинг оф Кингс (КОК), во која пред извесно време се бореше нашиот Александар Димовски – Димса во Сараево..

„Во текот на наредната година ќе организираме спектакл во Скопје или во некој друг град. Заедно со мојот другар Енвер Далипи и Ристо Мучев ќе пробаме да го кренеме спортот на едно ппвисоко ниво“, вели нашиот прославен кик бокс ас Иле Ристески.

Ipon.mk