Игор ММА стана член ИСФА со седиште во Флорида-САД

igor mma sertifikat od ISFA

Клубот за мешани боречки вештини „Игор ММА“ Битола стана член на ISFA – International Submission Fighting Association на која е седиштето со Флорида, САД. Со ова Игор ММА е единствен претставник за ISFA за Република Македонија.
„Носиме нови стандарди и услови во ММА и граплинг спортовите во Македонија, нови услови за спортистите и учество на најголемите спортски збиднувања во светот“, велат од клубот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО