И снегот е добар!

Vodi na sng

И снегот ништо не ни може. Кристијан Воденски не губи време и тренира и на снег. Во 2015 година не сака да си го расипе успехот од оваа година, туку сака да биде уште подобар. Кристијан има голема желба со остварените резутати да биде избран за спотртист на 2015 година.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО