Хабиб Нурмагомедов стана ковач во Турција (ВИДЕО)

156

Шампионот на УФЦ Хабиб Нурмагомедов повторно ја посети Турција. Откако ја одбрани титулата против Мек Грегор во октомври, тој стана познат и не престанува да патува. Овојпат Кабиб повторно се врати во Истанбул, каде што се сретна со актери од позната турска серија и се претвори во ковач.

https://twitter.com/MMATeamDagestan/status/1077180071289516032?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fmma.bg%2Fnovini%2Fmma-novini%2Fkhabib-nurmagomedov-kove-zhelyazo-v-turtsia

https://twitter.com/MMATeamDagestan/status/1077170472134021120?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fmma.bg%2Fnovini%2Fmma-novini%2Fkhabib-nurmagomedov-kove-zhelyazo-v-turtsia

https://twitter.com/MMATeamDagestan/status/1077168999073566720?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fmma.bg%2Fnovini%2Fmma-novini%2Fkhabib-nurmagomedov-kove-zhelyazo-v-turtsia

https://twitter.com/UFC_Turkiye/status/1077299981638426624?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fmma.bg%2Fnovini%2Fmma-novini%2Fkhabib-nurmagomedov-kove-zhelyazo-v-turtsia

.