„Гробарот“ претепа 7 мажи и 1 жена во улична тепачка (ВИДЕО)

Неодамна видео од улична тепачка стана хит на социјалните мрежи.

Видеото ни покажува како маж успева да се справи со седум мажи и една жена. Црнокожиот маж е прилично крупен и успева да му зададе задушувачки удар на еден од неговите ривали. Очигледно затоа лицето кое го прикачува видеото го нарекува „Гробарот“.

Големиот човек удира со удари кои се доволни за да ги држи противниците подалеку. Сите се обидуваат да се здружат и во исто време да го нападнат. Гробарот, сепак, не се откажува и се брани од хиените кои го напаѓаат.

За само неколку часа видеото го погледнале милиони ширум светот. Погледнете за што се работи:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО