Глигор Стојанов славеше со нокаут на Мај тај екстрим (ВИДЕО)

Глигор Стојанов (-70 кг) го нокаутира Сарнѓаи Дабрансарахам од Тајланд денеска во првата рунда на Мај тај екстрим во Банког, Тајланд.

Оваа победа на Стојанов доаѓа по поразот на поени со еден од најслаините противници во Тајланд пред неколку месеци.

ОВДЕ може да ја видете борбата.

Ipon.mk

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО