Фјури: По оваа средба повторно ќе се оддадам на курви и кокаин

6

Тајсон Фјури дефинитивно ќе ја забележи најголемата победа, ако успее во недела наутро да помине преку шампионот на ВБЦ, Дионтеј Вајлдер.

Фјури не престана да зборува секакви работи пред борбата, како што е мастурбирање 7 пати на ден да го подигне тестостеронот или да ја залечи вилицата со лижење на пи.ка, и како финале на се рече ќе се обиде да го нокаутира Вајлдер.

А, по евентуалната победа, Фјури ја испланира и прославата.

„По таа борба ќе се оддадам на кокаин и курви.

Дали има нешто подобро од кокаин и курви? Ќе одам на евтините, за 30 американски долари … секогаш земајте си по една доза пеницилин пред да ги набавите. А ако немате пеницилин, секогаш облекувајте по два капути“.

Првата средба меѓу Фјури и Вајлдер беше во декември 2018 година и заврши нерешено во Лос Анџелес. Фјури двапати беше соборен.

Потоа забележа победа над Ото Валин, но по цена со огромна повреда на аркадата, за која постои ризик пак  да се отвори по некој силен удар на Вајлдер.

Во договорот меѓу нив има клаузула – поразениот може да бара реванш летово – трилогија во јуни.