Фирас Захаби: Рори Мекдоналд може да го нокуатира Федор Емилијаненко

Кога Рори Мекдоналд се подготвуваше за Даглас Лима, тој изрази желба да учествува на турнирот на Белатор во тешка категорија. На турнирот учествуваат е многу поголеми имиња од него, како Митрион, Нелсон, Емелијаненко и други. На Рори Мекдоналд нема да му бидат лесни средбите со нив, но неговиот тренер, Фирас Захаби, не мисли така. Во емисијата „ММА час“ тој рече:

„Рори е во најдобра форма додека Федор не е. Мислам дека Рори може да го нокаутира, а тоа ќе биде голема победа за него. Рори е борец и категориите не го загрижуваат“.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО