Бучим со неколку засилувања, повратникот Александар Стојанов е најголемото

95

Тренерот на Боречкиот клуб Бучим од Радовиш Никола Калајџиев вели дека клубот има неколку нови борачи и дека наскоро се ќе биде објавено.

Сепак, едно од најголемите засилувања е враќањето на тешкашот Александар Стојанов од Германија.

Од друга стран, Калајџиев не го загрижува преминот на некои борачи во новоформираниот клуб Бучим Шампиони и истакнува дека европскиот и светскиот првак имале многу подобри услови.

Ipon.mk