Финта на годината во сумо борењето (ВИДЕО)

68

И ова се случува во сумо борењето.

„Залажување“ има секаде, па и во овој спорт. Во видеото ќе видите доста успешна финта.

https://giphy.com/gifs/sumo-wrestler-ojNeUe1mHmeu4/fullscreen?fbclid=IwAR1fQizTdA0Oz7ThWaGi1V0ZUuxeQWhzKLohB-yfjAXGbRt_SVFNNuUz1hY

Sumo Wrestler GIF - Find & Share on GIPHY