Филип Божиновски и Игор Додевски вечерва настапуваат на „Армада“ во Вршац

Вечерва Филип Божиновски и Игор Додевски настапуваат на ММА настанот „Армада“ во Вршац, Србија.

Божиновски ќе се бори со Блажо Николиќ од Црна Гора, а Додевски со Александар Новаковиќ од Србија.

Игор настапува прв, а борбата на Филип е петта по ред.

Вчера сите го поминаа мерењето.

Борбите почнуваат во 20 часот со пренос на ТВ Арена фајт.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Armmada (@armmadamma)

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО