Фиданчо Јованов и Влатко Зајков го засилуваат Бучим Шампиони

Новиот Боречки клуб Бучим Шампиони од Радовиш дојде до првите засилувања, тоа се Фиданчо Јованов и Влако Зајков Влатко од БК Бучим.

Освен Јованов и Зајков во Бучим Шампиони преминаа и Абдиов Ергун и Раимов Ердал.

Тренерот на Бучим Шампиони, Тони Танчев, до крајот на преодниот рок Бучим Шампиони ќе регистрира 32 деца во најмала возраст кои веќе ја имат предадено потребната документација за да бидат регистрирани.

Ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО