ФБСМ ќе одржи годишно Собрание!

267

Ivan Jnev pobeda nad Grk Na BP

Федерацијата за боречки спортови на Македонија (ФБСМ) утре ќе го одржи редовното годишно Собрание.

На денвен ред ќе бидат финасискиот извештај за работата на ФБСМво 2014 година; усвојување на програмата за работа во 2015 гоидна; усвојување на натпревавувачкиот календар и друго.

Свое излагање ќе има претседателот на Федерацијата, Чедо Николовски, во однос на минатата и оваа натпреварувачка година.

Собранието ќе се одржи во хотелот „Вип“ во Скопје со почеток во 13 часот.

ipon.mk