Фантастични домаќини, одлични вежбачи, позитивна енергија и прекрасна атмосфера на семинарот „Битола опен“

Вчера во Битола во организација на Аикидо федерацијата на Македонија се одржа семинарот „Битола опен“ во Будо центарот „Пелистер“.

Со семинарот раководеа Ана Врачаревиќ од Србија носител на мајсторски појас 9 дан, Ѓуро Илиќ (8 дан), Дејан Чавковски (5 дан), Николчо Гоцев (3 дан) и Љубе Грданов (3 дан) од Македонија.

„Фантастични домаќини, одлични вежбачи, позитивна енергија и прекрасна атмосфера. Браво и големо благодарам на сите учесници од Битола, Кочани, Скопје, Велес, Пирот и Ниш“, рече Ана Врачаревиќ.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО