Егоров и Нуров со тренерот Вренези патуваат за Киев

576

Вечерва македонските репрезентативци Владимир Егоров и Могмаедгаџи Нуров ќе отпатуваат меѓународниот меморијален турнир „Најдоброто од украинските борачи и тренери“ во Киев од 23 до 25 феврурари.

Со нив ќе патува и селекторот Лулзим Вренези. По овој турнир, двајцата борачи и селекторот се враќаат во Македнија и ќе продолжат да се подготвуваат за тунирот Дан Колов во Бугарија, на кој минатата година Нуров освои бронзен медал.