Ебани Бриџис: Тајсон Фјури треба да се бори со мене

Ебани Бриџис едвај ја очекуваше реакцијата ја предизвика за нејзиниот необичен коментар за турнејата на Тајсон Фјури во Австралија, каде шампионот во тешка категорија бара нов противник. Таа изјави дека сака да се бори со „Ромскиот крал“, а социјалните мрежи понудија голем број шарени коментари.

Многумина се категорични дека „Русокосиот бомбардер“ може да победи секој маж во рингот, па дури и маж двојно поголем од Британецот.

Друга се фокусираше на нејзината кариера како ѕвезда на Онлифнс, за да го пренесат разговорот во малку понецензуриран стил.

Шегата на страна. Двајцата шампиони минаа извесно време надвор од рингот. Ебани мораше да се грижи за повредата, додека Тајсон не успеа во рагворите со потенцијалните противници.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО