Џудистите на Дрим освоија четири медали во Ниш

Џудистите на Дрим изминатиот викенд имаа успех на Меѓународниот турнир „Радоста на Европа“ во Ниш, Србија, освојувајќи 4 медали – 2 златни и 2 бронзени во Ниш, Србија.

Златни медали освоија Мила Стојмиловска и Елеонора Јосифовска, а со бронзи се закитија Катерина Клењоска и Давид Спироски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО