Дрим на „Миоки опен“ и “Купот на Тиват“ освои седум медали

Добрите турнирски резултати на Џудо клубот Дрим продолжија на Меѓународниот турнир Миоки опен“ во Скопје и „Куп на Тиват“ во Црна Гора овој викенд. Стружани на овие турнири освоија 7 медали – 5 на Миоки опен и 2 на „Купот на Тиват“

Освојувачи на медали:

„Куп на Тиват“

1.Лука Трца – бронзен
2.Блини Нуши – бронзен

Миоки опен

1.Амар Бајрамоски -сребрен
2.Божидар Јуловски – сребрен
3.Давид Спироски – бронзен
4.Мишела Јаулевска – бронзен
5.Матеј Балоски – бронзен

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО