Дрим е трети во екипна конкуренција во Македонија

Џудо клубот Дрим го освои третото место на екипното Државно првенство за сениори.

Од Дрим истакнуваат дека ова е голем успех за клубот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО