Џон Џонс: Се наѕира голема борба со мое учество

217

Неодамна, шампионот во тешка категорија Џон Џонс беше прилично тивок на социјалните медиуми и нема сознанија за неговата идна битка. Имаше расправија меѓу него и Кори Андерсон, но борбата не успеа и Андерсон веќе има противник и борба во ноември.

Јан Блаховиц се обиде да се бори против шампионот, но Дана Вајт пресече и рече дека Полјакот нема да добие шанса.

Денес, шампионот на социјалните медиуми сподели дека ќе има голема борба која наскоро ќе биде објавена.

„Наскоро ќе биде објавена голема борба со мое учество“.

 Во моментов нема на повидок кандидат во полутешка категорија кој е слободен да се бори. Блаховиц направи исклучок, но тој беше пресечен.

Фановите почнаа да шпекулираат и според многумина битката за шампионот ќе биде деби во тешка категорија.

Џонс сака да се бори во декември и може да се натпреварува со Миочиќ за титулата во тешка категорија.