Дејан Митров прв во Призрен, Данов втор, Арсов трет (ФОТО)

93

Дејан Митров денеска го освои првото место на Меѓународниот пеливански турнир во Призрен, Косвово, во втора категорија.

Митров имаше две победи против пеливани од Албанија и Косово.

Бобан Данов во прва категорија го освои второто место, а Аце Арсов е трет во истата категорија.

Штипјани имаа успешен ден во Призрен во конкуренција на 50-тина пеливани од Албанија, Косово и Македонија.

Ipon.mk/В.Д.