Дејан Митров – најдобар пеливан во 2018 година (ФОТО/ВИДЕО)

66

Дејан Митров е прогласен за најдобар пеливан во сениорска конкуренција за 2018 година, додека Кадир Камбери е најдобриот кај јуниорите.

Митров годинава има 40 борби од кои само две завршија нерешено, додека другите ги реши во своја корист

Признанијата се доделени вчера двомечот меѓу Асови од Штип и Пеливан од Велес.

Video Clipi Ku Mundesit 🇲🇰Dejan Mitrov dhe 🇹🇷Ufuk Edirne Dhe Me Ne Fund Referi Muarr Vendim Shum Te Gabuar Te Cilin i Hyri Ne Hak Maqedonasit Dejanit Nga Shtipi

Geplaatst door Hamid Mustafa op Zondag 16 september 2018

.