Даниел Стефановски против Родриго Минеиро за светската титула на ВКУ

Пред извесно време објавивме дека Македонскиот воин – Даниел Стефановски се враќа во рингот. Но тогаш не беше објавен протовникот за повратничката борба. Сетфановски денес го објави името на противникот.

На 17 јуни во борба за светската титула на ВКУ на настанот Гладијаторс најт во Цирих, Швајцарија, Даниел ќе се соочи со Родриго Минеиро.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО