Даниел Стефановски – Доменекини на 30 септември во Цирих

103

 

Даниел Стефановски по летниот одмор кој го помина на егзотични места во Централна и Јужна Америка со својата девојка на 30 септември го очекува првиот настап. Стефановски во Цирих, Швајцарија, во категоријата до 81 килограм во К-1 ќе се сретне со Лоренцо Доменикини на Цирихер Кампфнахт.

Ipon.mk/В.Д.