Даниел Стефановски на 14 декември се бори за титула

318

Даниел Стефановски на 14 декември влегува во рингот на кик бокс настанот ЦВС/CWS Fajt najt 6 во Улм, Германија.

Стефановски за титулата ќе се бори со Марко Баарс од Холандија во категоријата до  82,5 килограми.