Дали е повреден Доналд Цероне?

Доналд Цероне и Конор Мек Грегор овој викенд ќе се сретнат во главната борба на УФЦ 246 овој викенд.

Но, една од епизодите на UFC Embedded се покажува мало вознемирување, што нè тера да се чудиме дали ќе го видиме Цероне во врвна форма.

Втората епизода од серијата, пред УФЦ 246, јасно се гледа дека Каубојот криви додека шета по улиците на Лас Вегас.

Уште позагрижувачко е што надкривнувањето не е мало.

Тоа може да го видите на следното видео од 30-та секунда.

Со оглед на тоа каков човек е Цероне, сигурно нема да се откаже од борбата заради повредата, иако загриженоста може да биде оправдана.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО