Четири одличја за борачките на Балканец во Косово

Борачките на Балканец вчера на Меѓународниот турнир во Качаник – Косово, освоија три златни и еден бронзен медал.

Медалите ги освоија: Бојана Ковачева, Марија Цветанова и Мелани Митевска – златни и Викторија Ѓурова бронзен.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО