Бадвајзер лансираше специјална лименка пиво во чест на Доналд Цероне

Американската пиварница Бадвајзер покажа голема почит кон Доналд Цероне, кој сака да го пие нивното пиво. Овој викенд Цероне ќе се соочи со Конор Мек Грегор во Вегас на УФЦ 246 во лесна категорија. Бадвајзер веќе подолго време е спонзор на Каубојот, а за претстојната битка направија специјално пиво со неговото лице и тоа ќе биде во продажба во текот на целата недела во Вегас.

На лименката може да се види лицето на Цероне, како и неговите скорови, кои ги забележа во УФЦ. Доналд (36-13 ММА, 23-10 УФЦ) ќе се обиде да го засени враќањето на големата ѕвезда на УФЦ и да ја прекине низата од два последователни порази.

Еве каква е специјалната лименка и што милси за неа „Каубојот“:

https://twitter.com/espnmma/status/1216489456175403009?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fmma.bg%2Fnovini%2Fmma-novini%2Fbaduayzar-pusnaha-spetsialno-kenche-bira-v-chest-na-donald-seroni
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО