Бучим шампиони ќе држи тренинзи во Конче

Бучим шампиони почнува со тренинзи во Конче благодарение на градоначалникот на Општина Конче кој ја отстапи општинската сала во интерес на децата да спортуват и да се занимават со спорт.

Ова е можност борењето да и се доближи и на децата од помалите средини од страна на големите шампиони на радовишкото борење Тони Танчев и Трајан Ангелов.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО