Бучим ги заврши базичните подготовки (ФОТО)

943

Борачите на Бучим имаа 10-дневни базични подготовки за престојната сезона на планината Плачковица. На Плачковица се подготвуваа 20-тина борачи.

Радовишани оваа година планираат да ја зајакнат базата во помладите категории за подоцна да се очекуваат резултати во сениорска конкуренција.

Тренерот Горан Атанасов е задволен од одработеното и највува техничко-тактичко подготвување во клубот.